Защо мама стана тате

Как да се молим в стара песен: „Всичко е наред, не можеш да станеш майка.“ И мами, както изглежда, може в пееща ситуация да стане татами. Защо е необходимо майките да поемат човешка роля и човешки обувки? Често се занимавайте със ситуацията, ако жена, а не мъж, поеме ролята на едногодишно дете и печели повече.
Какво толкова ужасно има в това?

Ако не знаете този факт, разбиране и адекватна реакция от страна на човек, тогава сценарият за развитие на поредица от трансфери. Увлечена и изтощена, жената идва в дома си с работа, с остатъка от силите си, за да се погрижи за домакинството, децата и в дълбините на душата си, или, на глас, да бъде завладяна от човешкия дух.

Ако човек не може или ако не искате да правите компромис, тогава не е включено, че нарастващият конфликт ще накара жената да се замисли, но сега очевидно е необходим такъв човек, сякаш няма смисъл.
Какво друго остава на хората?

Добре, тъй като човек изглежда мъдър. Ако осъзнаете, че в този момент ситуацията се развива в такъв ранг, тогава трябва просто разумно да побързате с това. Дори ако човек няма нищо против да поеме домашното господство и да играе ролята на пълнолетна бавачка, давайки бащинска любов на децата, тогава това ще бъде идеален вариант.

От друга страна, в душата на човек не е трудно да се настани смътно недоволство от подобно разместване на ролите. От детството, изпълнено със стереотипи, че човек може да бъде силна, интелигентна, добра жена, такава ситуация с важно предимство може да окаже натиск върху самочувствието на човек.

Дотогава обществото ни далеч не е готово за радост, но дори и заради нея, има пременени роли. Човекът, който хвърли на плещите си родината и възпитанието на децата, едва ли ще познава опора в своя екип. І фрази като „Поемане на работа на жена“ като цяло могат да помогнат на смътно недоволните от ролката.

Мъдри и благоразумни приятели, призовавайки ситуацията, очевидно можете разумно да промените ролите, така че самочувствието на човека да не страда, жената да не губи женствеността си и децата да не виждат проблемите в уваза на бащата.

Вашият коментар